Raspuns de test
Program
Luni

10:00 - 18:00

Marti

10:00 - 18:00

Miercuri

10:00 - 18:00

Joi

10:00 - 18:00

Vineri

10:00 -18:00

Sambata

10:00 - 17:00

Duminica

INCHIS

Programari flexibile

0741245632 0374644916

Inregistrare

Nume si Prenume

Email

Telefon

Data nasterii

Parola

Repeta parola

Sunt de acord cu Termeni si conditii of Amity
Programari

Nume si Prenume

Email

Telefon

Data

Ora

Mesaj

Aplica

Nume si Prenume

Email

Telefon

Experienta

Click aici pentru a incarca CV/ scrisoarea de intentie

Email

Parola

Ai uitat parola

Email

ANTI-RID

Tratamentele noastre faciale încep cu o consultare detaliată și analiză în profunzime a pielii, folosind tehnologia imagistică prin Biorezonanță, pentru a identifica condițiile pielii care nu sunt vizibile cu ochiul liber. 
Pentru a menține o piele radiantă, sănătoasă, vă recomandăm un tratament facial o dată pe lună.

 
AGE DEFYING
Acest tratament este perfect pentru cei care sunt preocupati de primele semne ale imbatranirii din jurul ochiilor, buzelor, si gatului!

 

Un tratament ce  imbunatateste vizibil aspectul pielii prin utilizarea unei terapii speciale "Mezoterapie", precum si o selectie de seruri anti-age pentru a reumple liniile fine si a sfida primele semne ale imbatranirii.
 

Pachetul AGE DEFYING incorporeaza Microdermabraziune cu pulbere de diamant, Drenaj Facial, Electrostimulare faciala alaturi de Mezoterapia virtuala, terapia Oxigen Hiperbaric pur si se incheie cu o Masca din uleiuri esentiale naturale pentru a hidrata pielea si a reumple liniile fine si ridurile.

 

 

FOUNTAIN OF YOUTH

 

Acest tratament vizeaza liniile adanci , prin utilizarea terapiei speciale cu curent Galvanic. Acest curent este bine-cunoscut in mediul medical, care vizeaza liniile fine si adanci prin umplerea lor cu ingrediente active, necesare pielii pentru hidratare si luminozitate, prin reducerea semnelor de imbatranire in jurul buzelor si ochilor.

Pachetul nostru "Fountain Of Youth" include Microdermabraziune cu pulbere de diamant, Drenaj Facial, Electrostimulare Faciala alaturi de Galvanic Spa si terapia Oxigen Hiperbaric pur,si se incheie cu o masca din uleiuri esentiale naturale pentru a hidrata pielea si a reumple liniile fine si ridurile.

 

ADIO RIDURI

 

Acest tratament este folosit pentru liniile adanci, prin utilizarea terapiei speciale anti-imbatranire "Termolipoliza" care este o tehnica de estetica ce utilizeaza energia radiofrecventei ce incalzeste tesutul si stimuleaza productia de colagen subdermic, intinde pielea si reduce semnele de imbatranire din jurul buzelor,gatului si a ochilor.

Pachetul "Adio riduri" include Microdermabraziune cu pulbere de diamant, Drenaj Facial, Electrostimulare faciala alaturi de terapia cu Termolipoliza Selectiva  si terapia cu Oxigen Hiperbaric pur,si se incheie cu o masca din uleiuri esentiale naturale pentru a hidrata pielea si a reumple liniile fine si ridurile.

 

FOREVER YOUNG

 

Acest tratament vizeaza semnele de imbatranire de pe fata, prin combinarea terapiilor de baza anti-imbatranire. Radiofrecventa este o energie care produce o temperatura care stimuleaza celulele fibroblaste pentru a produce noi fibre de colagen si elastina, care intind pielea is reduce semnele de imbatranire din jurulor buzelor, gatului si a ochilor. Mezoterapia este compusa din doi curenti electrici, ajutand la introducerea ingredientelor  active care construiesc fibre de colagen si elastina, lasand o piele radianta, tanara si sanatoasa. Curentul galvanic este un curent medical bine-cunoscut prin faptul ca tinteste liniile fine si adanci prin umplerea lor cu ingrediente active necesare pielii pentru hidratare si iluminare.

Pachetul "Forever Young" mai include  Microdermabraziune cu pulbere de diamant, Drenaj Facial, Electrostimulare faciala, Oxigen Hiperbaric pur, si se incheie cu o masca din uleiuri esentiale naturale pentru hidratarea pielii si umplerea liniilor fine si a ridurilor.

 

 

 

 

 

 

Solicita o programare
Alte solutii Amity
Abonament Detoxifiere
Excesul de toxine in corp iti slabeste imunitatea, iti afecteaza flexibilitatea articulatiilor, poate duce la insomnie, lipsa de energie...
Detaliu
Cicatrici Post Acneice
Un tratament special dezvoltat de Centrul Amity Spa pentru cei cu cicatrici post acne, leziuni ale pielii și piele sensibilă. Acest tratament...
Detaliu
DETOXIFIERE
  Bazate pe secole de traditii vechi chinezesti, tratamentele noastre spa de detoxifiere ale corpului au proprietăți terapeutice...
Detaliu
Abonament Corporal
    O DATA PLATESTI, SI TOT PRIMESTI   Excesul de greutate te nemultumeste si nu te mai simti bine in corpul...
Detaliu
FERMITATE
FIRM & STERN   Acest tratament țintește și combate celulita in jurul abdomenului, feselor, coapselor și șoldurilor....
Detaliu
Anti-Vergeturi
ANTI-VERGETURI Un tratament de 2 săptămâni este tot ceea ce ai nevoie pentru a îmbunătăți și a reduce vergeturile pe...
Detaliu